Informatie Funkey

De Funkey hockey is opgedeeld in de Funkey en Funkey+. Kinderen geboren na 01-10-2017 zijn welkom bij de Funkey. Kinderen geboren tussen 01-10-2016 en 30-09-2017 gaan naar de Funkey+

De Funkey hockey is op zondagochtend van 9:15-10:30 op veld 2. De Hockeyschool en de Funkey hockey zijn samen op dit veld. Uw kind mag ieder moment van het jaar instromen, kijken en/of proefdraaien. Het jaarschema vindt u hieronder. 

*Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de wintertrainingen wel/niet doorgaan. 

Bij de Funkey hockey leren de kinderen d.m.v. een combinatie van spel- en technische oefeningen op spelenderwijs de basistechnieken van het hockey.
Bij de Funkey+ wordt er meer aandacht gericht op de technische oefeningen en het partijtje. De kinderen worden via deze weg uitgedaagd en klaargestoomd voor de Hockeyschool. Daarnaast maken ze alvast kennis met de spelvorm die gebruikt wordt bij de onder 8 teams. 

Uw kind krijgt 2 vrijblijvende proeftrainingen, waarna wij vragen om een definitieve keuze te maken m.b.t. het lidmaatschap. U dient uw kind via www.amhc.nl - ‘lid worden’ in te schrijven als proeflid. Na 2 proeftrainingen komen wij bij u terug om de inschrijving mogelijk definitief te maken. Direct definitief inschrijven mag natuurlijk ook. Bij een definitief lidmaatschap ontvangt uw kind een speciaal Hockeyschool/ Funkey shirt. De contributie bedraagt €137 op jaarbasis + €40 administratiekosten. 

Zorgt u voor gemakkelijk zittende sportkleding en bij voorkeur scheenbeschermers. Het is mogelijk om een hockeystick te lenen. De kinderen kunnen eventueel zelf een bidon met water meenemen. De presentie wordt afgetekend bij het hek van veld 2. Tot hier kunt u meelopen. In verband met de groepsgrootte en eventuele allergieën is trakteren niet mogelijk. Informatie over afgelastingen vindt u via www.amhc.nl en in de HC-Alkmaar app. 

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mailen naar [email protected].  

Met sportieve groet, 

Brecht Bakker
Coördinator Hockeyschool & Funkey 
[email protected]