Arbitrage Vervangingsregeling

VERVANGINGSREGELING

Gelukkig komt het nog maar zelden voor dat scheidsrechters niet verschijnen. De wedstrijdleiding doet zijn uiterste best om alle wedstrijden op een juiste manier te laten begeleiden door scheidsrechters. Het is voor het team ter plaatse en voor de wedstrijdleiding een grote teleurstelling wanneer blijkt dat er op een wedstrijddag één of meer scheidsrechters niet verschijnen en niets van zich hebben laten horen. Dus: ben je verhinderd: regel vervanging tijdig; daar heeft iedereen baat bij!


Kun je zelf niet fluiten dan regel je zelf op tijd een vervanger. Afzeggen is NIET mogelijk.


Vervangers kun je opvragen via [email protected].

· Er moet worden voldaan aan twee voorwaarden:

o De vervangende scheidsrechter moet van hetzelfde niveau zijn of hoger

o De vervangende scheidsrechter bij jeugdwedstrijden moet dezelfde leeftijd hebben of ouder zijn (categorie A, B of seniorlid)

· Je geeft vóór donderdagavond 20.00 uur de naam van de vervanger door aan: [email protected]

· Je blijft zelf verantwoordelijk voor het (doen) uitvoeren van het fluiten van de aangewezen wedstrijd. Je vervanger is hier dus niet verantwoordelijk voor! Maak daarom goede afspraken over het melden (op zaterdag) aan de wedstrijdtafel (ruim 15 minuten van te voren). Niet of te laat komen betekent dat de sanctieregeling voor jou in werking treedt en niet van toepassing is op je vervanger.

· Laat voor een wedstrijd aan de aanvoerder/coach van het AMHC-team dat je moet fluiten weten dat je de wedstrijd hebt overgedragen aan een vervanger (met naam te noemen).

· Voor de vervanger telt het fluiten niet als fluitbeurt mee.


De vervanger moet hebben toegezegd jouw wedstrijd te willen en zullen overnemen.


 
cww 19-01-2012