algemeen.jpg algemeen2.jpg arbitrage.jpg dames1.jpg gezondheid.jpg heren1.jpg jongstejeugd.jpg meisjes.jpg sponsor.jpg
Senioren

Jeugd


Nieuws - Arbitrage

CS+-/BIO-/Bonds-scheids herkenbaarheid voor de AMHC
19-11-2019 | 

De AMHC is met een aantal cursisten begonnen aan een CS+ opleiding.
CS+ is een door de KNHB gefaciliteerde opleiding – inclusief praktijk examen - voor clubscheidsrechters, die graag (en veel) fluiten en hun vaardigheden willen aanscherpen. Voor de AMHC is het namelijk belangrijk, dat er zowel een grote groep scheidsrechters is, als een groep die de moeilijke potjes wil en kan fluiten. 

Op initiatief van nieuwe clubsponsor én CS+ cursist Paul Geuvers, zijn de CS+-ers (i.o.) en bondsscheidsrechters (i.o.) van AMHC binnenkort herkenbaar op het veld aan een rood ‘umpire’ (officiële Engelse naam voor een hockey scheids) shirt inclusief clublogo op de mouw. Op de foto zien we Pieter Koorn én Paul Geuvers met Freek Brouwer in genoemde outfit in actie. 


Het bestuur is blij met de CS+ opleiding en volgt de ontwikkelingen van alle scheidsrechters met grote interesse. Een leuke wedstrijd kan niet worden gespeeld zonder twee gemotiveerde scheidsrechters. Iedere hockeyer, ouder en/ of verzorger heeft hierin een verantwoordelijkheid. 

Daarnaast blijven voor alle fluitende ouders ea. de vertrouwde gele jasjes beschikbaar. Deze zijn beschikbaar gesteld door Guido de Wit Advocaten
Vraag naar het jasje vóór de wedstrijd. Zij hangen klaar achter de bar.

Woensdag 27 november as. is het eerste scheidsrechtersexamen van dit seizoen. 

SCHEIDSRECHTERSEXAMEN:
  1. 19-20:00 uur: MB1, MB2, MB3
  2. 20-21:00 uur: JB1, JB2, JB3
  3. 21-22:00 uur: alle anderen, die een kaart willen halen
Verder informatie hierover is te vinden op het raam naast de toegangsdeur van het clubhuis (boven).