AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Inleveren loten van de GROTE CLUB ACTIE
30-10  | 
Al 60 fanatieke verkopers hebben hun boekjes met verkochte loten ingeleverd.
Daar zijn wij natuurlijk al heel erg blij mee. 

In het clubhuis staat op de bar bij de koffiehoek een box waar lotenboekjes kunnen worden ingeleverd. Vergeet dus niet je boekjes mee te nemen als je deze week naar de club komt.

Verkopers die meer dan 20 loten hebben verkocht, krijgen een voucher waarmee je een tweede kaartje gratis krijgt bij o.a. Bobbejaanland, Krazy Kangaroo, Optisport of Snowworld?

Op de website van de Grote Club Actie staan nog veel meer leuke prijzen die je kunt winnen voor jezelf of met je team: https://clubactie.nl/Kidsverkoopwedstrijd.html

Schrijf je in met je team en misschien ben jij wel een van de winnaars van een clinic van Mink van Weerden of ga je met je team naar de film.

Lever dus snel je loten in!

======================

Samen sterk voor de club!

Beste coache(s) ,                                                                                                     

De Grote Clubactie is ruim een maand bezig. Goed om even de balans op te maken en jullie te vragen om alvast de boekjes van je team te verzamelen. De inleverbox staat inmiddels op de bar in het clubhuis en daar kunnen de boekjes in worden gedeponeerd. Willen jullie in de gaten houden of er geen boekjes achter blijven. 

Graag maak ik jullie erop attent dat er ook loten verkocht kunnen worden via de online methode. Handig als je in de herfstvakantie bij familie bent en je hebt geen boekje bij de hand. 

Willen jullie de link delen in je team! 

http://toolbox.clubactie.nl/actie/AlkmaarscheMHC 

Loopt de actie binnen jullie team goed?
Om de lotenverkoop te stimuleren, heeft de GCA de 20-loten-actie in het leven geroepen. Hiermee worden de lotenverkopers die 20 of meer loten hebben verkocht beloond. Kinderen die hun boekje vol hebben, krijgen een voucher. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van het GCA-clubteam een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. 

Willen jullie dit binnen jullie team bespreken en vragen of de kinderen die hun boekje vol hebben dit bij jullie melden en de namen doorgeven op e-mailadres [email protected]  Dan verzorgen wij de voucher. Uiteraard na overlegging van het leeg verkochte boekje. 

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Wij hebben nog even een aantal belangrijke data op een rij gezet:

 

  •      Inleveren loten kan vanaf heden .
  •     Uiterste deadline inleveren loten is 9 november.
  •     11 december is de trekking van de Grote Club Actie
  •     12 december is de publicatiedatum van de trekking

 

Wij hopen dit jaar ook weer op een mooie opbrengst zodat wij weer kunnen investeren in de materialen voor de jongste jeugd. 

Help je mee een steentje bij te dragen! 

Alvast hartelijk dank voor jullie inzet. 

Groetjes, 

Commissie Grote Club Actie 

===============

Za 14 september jl. was de start van de landelijke Grote Club Actie (GCA).
De AMHC doet voor het vierde jaar op rij mee. 

De afgelopen drie jaar zijn er door onze jongste jeugd prachtige bedragen binnen gehaald. Afgelopen jaar maar liefst € 4599,-. Van het geld konden wij trainingsmateriaal aanschaffen.


De grote winnares was Joelle de Kruijf met maar liefst 127 verkochte loten. 

Aan het begin van het jaar vragen wij de trainers welke materialen zij missen. Met de opbrengst van de GCA kunnen wij dan weer mooie nieuwe spullen aanschaffen. 

Voor de verkopers zijn leuke prijzen te verdienen.
De komende week worden alle coaches van de jongste jeugd geïnformeerd. De boekjes kunnen zaterdagochtend 14 september a.s. worden afgehaald in het clubhuis. Wij vinden het super fijn als jullie allemaal weer meewerken.

De GCA is van en voor de jongste jeugd!

===========

Ook online kun je loten kopen. En schrijf dan even in het opmerkingenveld voor welk team.
https://toolbox.clubactie.nl/actie/AlkmaarscheMHC
Bijlage: Poster GCA_2019_A4.pdf Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm