AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


Hockeyzaken -nieuws en feiten - november 2019
20-11  | 

Scheidsrechters
Woensdag 27 november as. gaan toekomstige scheidsrechters examen doen op de hockeyclub. De cursisten zijn uitgenodigd en de inlogcodes van het lesmateriaal verstuurd.
Wil je ook een scheidsrechtersdiploma halen? Mail ons > [email protected] .

Het volgende SpelregelCafé zal op wo 4 december om 19:00 uur worden gehouden in het Sportpaleis. Deze keer gaan we de zaal in en het belooft wederom een geweldige en leerzame avond te worden.
Lees meer op de website..

Zoals eerder op de site vermeld is er een groep CS+ scheidsrechters in opleiding.
Het bestuur is erg blij met bovenstaande ontwikkelingen. 

Organisatie hockeyhuis
Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de organisatie van het hockeyhuis. Tijdens de coachavonden is iedereen geïnformeerd en bijgepraat.
Hieronder een snel overzicht van de nieuwe structuur met bijbehorende namen.
Er staat nog slechts één vacature open. Interesse? Mail ons > [email protected] 


Trainers
We organiseren ook dit jaar veel cursusavonden voor onze trainers en coaches. Sonja Thomann traint één keer per maand op maandagavond een groep ambitieuze trainers.
Trainers gebruiken dit jaar allemaal de THEO app met hierin oefenmateriaal en jaarplannen. Onder leiding van Hidde Spoelstra draaien we een pilot met deze app. De eerste berichten over de app zijn goed. 

Eind november start de KNHB met een HT2 opleiding in de kop van Noord Holland. Drie hockeyouders hebben zich al ingeschreven. Ook interesse?
Mail ons > [email protected] 

Hiernaast hebben Michiel Baars en Mistral Barsingerhorn al meerdere leerzame workshops aangeboden. 

Zaalhockey
Nog even geduld en dan publiceert onze zaalcommissaris het zaalschema 2019-2020. Het is wederom een gigantische klus om dit allemaal te organiseren, maar het ziet er goed uit.
Door de goede contacten in Alkmaar heeft de club iets meer zaalruimte kunnen huren. We laten daarom dit jaar ook onze 8-tallen ruiken aan het leuke spelletje tussen de balken.
Op dit moment hebben we één actief commissielid in de zaalcommissie. Dit is niet wenselijk en maakt onze club kwetsbaar.
Zin om te helpen? mail ons > [email protected]  

Jongste Jeugd
De jeugd groeit wederom hard en daar zijn we blij mee! Dit kunnen we niet los zien van de strakke organisatie op zaterdagochtend. De trainers van de  hockeyschool lopen goed gekleed rond en staan onder leiding van ervaren mensen. 

Op maandag, woensdag en vrijdag hebben we veel, ervaren, goede mensen op het veld bij de jongste kinderen. We zien steeds meer ouders actief worden als trainer. Zij ontdekken dat training geven leuk is. Als trainer maak je snel en leuk contact met de kinderen. De kinderen hebben baat bij trainers met senioriteit.
De club begeleidt trainers actief en verzorgt opleidingen en materiaal.
Trainer worden? Mail ons, ook al hebben we nu geen vacatures. 

Wedstrijdsecretaris Jongste Jeugd
Voor de jongste jeugd zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris. De huidige secretaris heeft liever een andere rol binnen de AMHC, omdat de eigen kinderen 16 en 19 jaar zijn. Interesse? Mail ons > [email protected]  

Informatie KNHB
De KNHB ontwikkelt veel materiaal. Doe je voordeel ermee:

Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm