AMHC 4 VP breed 2 IMG_8686.jpg AMHC 5 VP breed tribune 2 IMG_8659.jpg AMHC 6 VP breed tribune IMG_8658.jpg DSCF6632 VP breed.JPG IMG_9791 VP breed.jpg IMG_9792 VP BREED TEKST.jpg M8E-1 DSC_0087 VP 2.jpg P5144831 VP breed.jpg
Senioren

Jeugd


KNHB Nieuwsbrief - 13 februari 2020
13-2  | 
De competitieleiding van de KNHB geeft een toelichting op haar besluit. online lezen
VERENIGINGEN
 
Nieuwsbrief
13 februari 2020
 

Gevolgen afgelasting zaalhockey 9 februari
De competitieleiding van de KNHB heeft afgelopen weekend besloten het volledige zaalhockeyprogramma voor zondag 9 februari jl. af te gelasten. Hierdoor zijn ongeveer 3.500 wedstrijden in de districtscompetities niet gespeeld. Dat kan gevolgen hebben voor de beslissingen in de poules. Op onze site worden het besluit en de consequenties toegelicht.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

NK Zaalhockey 2020

Op zaterdag 8 februari streden de beste teams uit de jeugd en de Hoofdklasse Zaal in het Topsportcentrum Rotterdam om het Nederlands kampioenschap. Het was een geweldig hockeyspektakel voor zowel de deelnemers als het aanwezige publiek. Op de site lees je welke teams zich Nederlands Kampioen mogen noemen.

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Start sterk aan de lentecompetitie

De lentecompetitie komt eraan! Om te zorgen dat spelers sterk aan hun training beginnen kunnen trainers en coaches gebruikmaken van de Warming-up App. Dat helpt blessures te voorkomen en leert spelers beter bewegen. Maakt jouw vereniging al gebruik van dit trainingsprogramma?

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Een KNHB competitie-evenement op jouw club organiseren?
We vinden het belangrijk dat onze evenementen rouleren door het land en dat alle clubs de mogelijkheid hebben om zich kandidaat te stellen als ‘host’. Voor komend seizoen is de afdeling competitie van de KNHB op zoek naar hostclubs voor: Finaledag Super A, NK Veteranen en NK C-jeugd. Heeft jouw vereniging interesse in de organisatie van een competitie-evenement? Lees meer over bidprocedure op onze site.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Deloitte Students Hockey Trophy 2020
Zijn er studenten actief op jouw hockeyvereniging? Dan is dit wat voor hen! Op vrijdag 1 mei 2020 (vanaf 13:00) vindt de derde editie van de Deloitte Students Hockey Trophy plaats bij SV Kampong in Utrecht. Studenten kunnen zich gratis inschrijven voor een geheel verzorgde middag. Na het toernooi is er een gratis borrel met barbecue. Inschrijven kan tot 24 april 2020.
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Young Umpire Challenge 2020

Wij nodigen de jonge scheidsrechters van jouw vereniging uit! De komende periode bieden we in alle districten praktische clinics aan. Het worden unieke en inspirerende evenementen waar de young umpires de kans krijgen meer te leren en nog beter te worden als scheidsrechter! 

lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

Masterclasses 'Uitverdedigen onder druk'
In samenwerking met Michiel van der Struijk, hoofdcoach van Kampong Dames 1 en bondscoach van Jong Oranje Heren, organiseerde de KNHB in oktober het webinar ‘Uitverdedigen onder druk’. Aansluitend vonden er in november al drie masterclasses plaats. In maart worden de laatste drie masterclasses georganiseerd. Heb je interesse? Meld je dan snel aan!
lees meer
Facebook Twitter LinkedIn

KNHB organiseert arbitrage masterclasses
Speciaal voor de enthousiaste en ervaren clubscheidsrechters (CS+) organiseren wij op verschillende locaties een gratis masterclass. Het thema dat centraal staat is ‘De hoge bal’. Een ervaren KNHB Arbitrage Leercoach geeft in een interactieve workshop, waarbij de aanwezigen ook zelf het veld op gaan, tips & trics over hoe je om moet gaan met de hoge bal. Kijk snel in de agenda wanneer we bij jou in de buurt zijn en meld je aan.
naar agenda
Facebook Twitter LinkedIn
Agenda
20 FEB
KNHB Masterclass Arbitrage: De hoge bal (Haarlem)
2 MRT
Masterclass ‘Uitverdedigen onder druk’ (Zutphen)
3 MRT
Informatiebijeenkomst voorzitters Hoofdklasseverenigingen
3 MRT
Bijeenkomst verenigingsbestuurders regio Tilburg
16 MRT
Masterclass ‘Uitverdedigen onder druk’ (Delft)
16 MRT
Bijeenkomst verenigingsbestuurders regio Den Bosch
18 MRT
KNHB Masterclass Arbitrage: De hoge bal (Roosendaal)
19 MRT
KNHB Masterclass Arbitrage: De hoge bal (Hengelo)
19 MRT
FIH Pro League Nederland - Nieuw Zeeland (Dames)
20 MRT
FIH Pro League Nederland - Nieuw Zeeland (Heren)
22 MRT
FIH Pro League Nederland - Nieuw Zeeland (Dames en Heren)
25 MRT
Masterclass ‘Uitverdedigen onder druk’ (Amsterdam)
26 MRT
FIH Pro League Nederland - Australië (Dames)
27 MRT
KNHB Masterclass Arbitrage: De hoge bal (Utrecht)
27 MRT
FIH Pro League Nederland - Australië (Heren)
29 MRT
FIH Pro League Nederland - Australië (Dames en Heren)
  
Volg ons ook op:
Contact
Afmelden
Delen
 
 

 
 
terug naar vorige scherm