Hoe gaan we werken met de horeca?
Voor de bar
Bezoekers kunnen boven op het terras
bij de rechter deuren drankjes bestellen én cashless betalen. Ook staan daar in de vitrine broodjes en lekkers klaar voor de verkoop.
Bij de betaling komen er 2 bonnen
uit de kassa: 1 voor de bezoeker en 1 voor de keuken. Vervolgens loopt hij met de bon
buitenom naar de linker terrasdeuren om daar de bestelling in ontvangst te
nemen.
Beneden staat een tafel, waarop gebruikt serviesgoed en lege flesjes kan worden ingezameld.
En dan vragen we iedereen om 1,5
meter afstand te houden. Bij de deuren én op het terras én op het gehele
complex.
Achter de bar
Binnen werken barhoofden samen met
de ingedeelde barouders aan de verwerking van de bestelling. Ieder heeft zijn
taak en plek: de kassa, de broodjes, koffieautomaat, frisdrank en de
uitgifte.
Daarnaast zullen er 2 personen zijn,
die de bestellingen naar het uitgifte-punt brengen.
Zo kan ook achter de bar iedereen op afstand van elkaar werkzaam zijn.
Handdesinfectie en mondkapjes zijn voor barpersoneel aanwezig.
Op deze manier kunnen we onze
bezoekers gastvrij ontvangen én (niet onbelangrijk) enige omzet maken.
Na het weekend evalueren we onze werkwijze en passen deze zonodig aan.