Clubhuis dicht en toch een kopje koffie. Hoe doen we dat?

21-8 Nieuws

Hoe gaan we werken met de horeca? 

Voor de bar
Bezoekers kunnen boven op het terras bij de rechter deuren drankjes bestellen én cashless betalen. Ook staan daar in de vitrine broodjes en lekkers klaar voor de verkoop.
Bij de betaling komen er 2 bonnen uit de kassa: 1 voor de bezoeker en 1 voor de keuken. Vervolgens loopt hij met de bon buitenom naar de linker terrasdeuren om daar de bestelling in ontvangst te nemen. 

Beneden staat een tafel, waarop gebruikt serviesgoed en lege flesjes kan worden ingezameld.
En dan vragen we iedereen om 1,5 meter afstand te houden. Bij de deuren én op het terras én op het gehele complex.

Achter de bar 
Binnen werken barhoofden samen met de ingedeelde barouders aan de verwerking van de bestelling. Ieder heeft zijn taak en plek: de kassa, de broodjes, koffieautomaat, frisdrank en de uitgifte. 
Daarnaast zullen er 2 personen zijn, die de bestellingen naar het uitgifte-punt brengen.
Zo kan ook achter de bar iedereen op afstand van elkaar werkzaam zijn.

Handdesinfectie en mondkapjes zijn voor barpersoneel aanwezig.

Op deze manier kunnen we onze bezoekers gastvrij ontvangen én (niet onbelangrijk) enige omzet maken. 
Na het weekend evalueren we onze werkwijze en passen deze zonodig aan. 

  • Gebruik toiletten 
    De toiletten zijn alleen via de hoofdingang beneden toegankelijk. De trap naar boven is met het rolluik afgesloten.
  • Hoofdingang is aan de Olympiaweg  
    Kom zoveel mogelijk op de fiets. Er is beperkt parkeren vanwege de kermis op het Evenemententerrein.
  • Uitgang via Bergen-hek

 

 
21-8-2024 Algemeen