AMHC COVID-19 protocol

4-9

Beste bezoekers en leden van de AMHC! 

In deze tijd willen we, voorafgaand aan je bezoek, het COVID-19 protocol, dat we op de club hanteren, met je delen. Lees het goed door om zo gezamenlijk het aantal besmettingen tegen te gaan. We rekenen op jou om je er aan te houden en de aanwijzingen op te volgen, die zullen worden gegeven middels hekken, borden en aanwezigen. Ook lopen er vrijwilligers rond om de naleving en registraties te controleren en alles in de gaten te houden. Als blijkt dat mensen zich niet aan de regels houden, zullen we uit veiligheidsoverwegingen wellicht dicht moeten voor publiek. Houd je dus aan de regels, zodat we lekker kunnen blijven hockeyen! 

Het AMHC COVID-19 protocol

Registeren is voor iedereen, van 13 jaar of ouder, verplicht! Maar wij hebben het wel zo makkelijk als mogelijk gemaakt. 

  • Bij alle ingangen van de AMHC hebben wij een QR code opgehangen. Scan deze code en vul het online formulier in. Registeren gaat per individu.
  • Na het registreren ontvang je een e-mail met bevestiging. Deze moet je op aanvraag kunnen vertonen. 
  • Je gegevens worden voor eventueel contact onderzoek maximaal 30 dagen bewaard. Hiermee voldoen we ook aan de AVG wet. 
  • Bij de registratie verklaar je meteen gezond te zijn, recentelijk niet in een gebied met beperkingen te zijn geweest en geen contact te hebben gehad met mensen met klachten. 
  • (Android gebruikers worden aangeraden een QR-code scanner te downloaden (bijvoorbeeld QR Scanner). iPhone gebruikers kunnen dit doen via hun camera. Heb je geen internet of telefoon? Vraag iemand in de buurt om hulp (het formulier kan opnieuw, met andere gegevens, ingevuld worden).

En verder:

  1. Volg onze looproutes en huisregels
  2. Houd 1.5 meter afstand
  3. Er is geen mogelijkheid om gebruik te maken van de kleedkamers en douches
  4. Toiletten kunnen beperkt gebruikt worden
  5. Het clubhuis is gesloten, maar wij hebben voorzieningen voor koffie, thee, fris en enkele versnaperingen.

Bezoek je de club op zaterdag? Maak dan gebruik van het evenemententerrein of de ingang aan de Olympiaweg vanaf de Bergerweg (dus niet de hoofdingang).

Bezoek je de club op zondag? Maak dan gebruik van de hoofdingang aan de Olympiaweg.

Als we ons allemaal aan de regels houden kunnen we een veilige omgeving creëren waarin we blijven hockeyen. Lukt dit niet, dan zijn we misschien genoodzaakt strengere regels op te stellen waarin bijvoorbeeld geen ruimte is voor publiek. 

Alvast bedankt voor je medewerking en veel hockey plezier!

 
4-9-2021 Covid-19