Zaalhockeyinstructie, Online Scheidsrechtersexamens en praktijktraining

28-11 Nieuws
Data:
donderdag 7 december, 19.30 uur - zaalhockey scheidsrechteravond
woensdag 24 januari, 20.00 uur - online scheidsrechtersexamen
zaterdag 2 maart, 10.00 uur - praktijktraining
donderdag 28 maart, 20.00 uur - online scheidsrechtersexamen

Zaalhockey scheidsrechteravond
Om jullie verder op weg te helpen wordt een zaalhockey scheidsrechteravond georganiseerd in samenwerking met HV de Terriërs. Deze zal 7 december 19:30-21:30 plaatsvinden in de Watertoren (Egmond aan zee). Twee teams van HV de Terriërs zullen dienen als demonstratieteam. Laat je even weten als je van plan bent om hier naar toe te gaan? graag even een mail naar [email protected].

Online scheidsrechtersexamen

Iedereen spelend lid van een vereniging haalt vanaf 15 jaar zijn/haar scheidsrechterskaart, junioren die spelen in een A en B elftal en die nog geen kaart hebben krijgen automatisch een uitnodiging. Ouders, broers, zussen en overige familie en geïnteresseerden zijn ook van harte uitgenodigd voor het examen. Wanneer je een elftal gaat fluiten dan heb je een digitaal scheidsrechterscertificaat nodig, deze ontvang je als je het online examen gehaald hebt. 

Voorbereiding op het scheidsrechtersexamen kan zelfstandig via het thuis bestuderen van de e-learning van de KNHB. De link voor deze e-learning krijg je toegestuurd na aanmelding voor het scheidsrechtersexamen.

Je kunt jezelf opgeven door een email te sturen naar [email protected].

Om je te kunnen aanmelden hebben wij wat gegevens van je nodig. Ben je al coach of doe je ander vrijwilligerswerk bij de vereniging, dan hebben we je gegevens waarschijnlijk al en volstaat een mailtje met je voor- en achternaam. Als dat niet zo is dan graag eerst even aanmelden als vrijwilliger. Dat doe je via de knop "lid worden" en dan de optie vrijwilliger kiezen. Als dat gelukt is, graag even een mail met je aanmelding voor het scheidsrechtersexamen. 

Praktijktraining

We organiseren ook een praktijktrainingen, je krijgt dan van een ervaren bondsscheidsrechter handige tips. De eerstvolgende praktijktraining is zaterdag 2 maart om 10.00 uur. Verzamelen bij de grote tafel bij veld 1. 

 
28-11-2023 Arbitrage