Sinterklaas bezoekt de AMHC

26-11 Nieuws Zondagmorgen 26 nov. jl. bracht Sinterklaas met 4 Pieten een bezoek aan de AMHC. 
Hij wist natuurlijk, dat daar de kinderen van de Hockeyschool en Funkey aan het trainen waren. Met plezier lieten zij zien, wat ze hadden geleerd. Sinterklaas deed voorzichtig ook een poging, om met zijn staf een balletje te slaan..

Na afloop zorgde Ruud Barsingerhorn ervoor, dat boven in het clubhuis voor alle kinderen warme chocolademelk klaarstond en werd Sinterklaas toegesproken door voorzitter Jan Nagengast. Hij vroeg zijn medewerking om de club verder te  vergroenen. ''Minder tegels, meer struiken.'' Een goed plan, vond Sinterklaas en tekende het aan in het Grote Boek.

Zonder liedjes geen feestje. We boffen met Marijke Schouten, die ook dit jaar weer het bezoek van Sinterklaas op de piano begeleidde.

Voordat de Sint vertrok, liep hij nog even langs Veld 5. Daar trainde het LG-hockeyteam en gingen zij met Sinterklaas op de foto. In hun nieuwe shirtjes!

Bekijk de foto's en filmpjes in het AMHC FOTOALBUM.

Marieke, Brecht, moeder Anita, de 4 Pieten, Marijke, Jan, Ruud en natuurlijk Sinterklaas, hartelijk bedankt voor dit gezellige bezoek.
 
26-11-2024 Algemeen