AMHC in gesprek met..... De Bijlesgroep!

26-11 Nieuws
AMHC is erg trots op al haar sponsoren en wil ze graag voorstellen. Deze keer zijn wij in gesprek met de Bijlesgroep. 


Kan jij jezelf en je bedrijf voorstellen?
Hoi! Ik ben David, 21 jaar oud en oprichter van De Bijlesgroep. Ik woon in Haarlem en heb psychologie gestudeerd in Leiden. Als bijbaantje op de middelbare school gaf ik heel veel bijles. Dat is uiteindelijk uitgegroeid tot het bijlesinstituut De Bijlesgroep! We geven bijles in elk vak op elk niveau in heel Nederland. Dat kan bij jou thuis, op school of online. Daarnaast hebben we drie vestigingen voor huiswerkbegeleiding (twee in Haarlem en een in Alkmaar) en geven we verschillende soorten trainingen voor de basis- en middelbare school (o.a. doorstroomtoetstraining, examentraining). 

Waarom wilde je sponsor van AMHC worden?
De Bijlesgroep is al sponsor van HC Haarlem en rugbyclub Haarlem. Omdat we dit schooljaar een nieuwe vestiging in het centrum van Alkmaar hebben geopend, was dit een hele logische stap. AMHC is een gezellige en ambitieuze familie hockeyclub. We willen zoveel mogelijk scholieren helpen in Alkmaar en de hockeyclub kan een mooie springplank zijn!

De nieuwe vestiging ligt midden in het centrum, vlakbij de Waag (Luttik Oudorp 78). Huiswerkbegeleiding is een fijne leerplek waar we je helpen met alles omtrent school. We ondersteunen je met jouw huiswerk, oefenen samen voor de toets, kunnen helpen met overhoren, leren je plannen en gaan aan de slag met Leren Leren. 

Heb je zelf wat met hockey?
Zeker! Ik was zes jaar oud toen ik begon met hockeyen. Ik heb 12 jaar lang bij KHC Strawberries gespeeld in Driehuis en ben daarna overgestapt naar HC Haarlem. Ik speel dit seizoen in de jong heren 1. Ik heb de afgelopen jaren heel veel training gegeven en meerdere jeugdteams gecoacht. AMHC was al een bekende club (als tegenstander…). Ik vind het dus extra leuk dat er nu ook een sponsorbord van De Bijlesgroep bij AMHC hangt!

Wat wens je de leden van AMHC toe?
AMHC is, net als mijn eigen club, een gezellige club met ambitieuze plannen. Ik hoop dat we hier met onze sponsoring aan kunnen bijdragen. Ik zal de komende tijd wat vaker in Alkmaar langskomen als ik zelf niet moet hockeyen. Dan kunnen we elkaar leren kennen! Voor nu wil ik iedereen heel veel succes in de zaal wensen. Als je nog vragen hebt, mag je mij altijd een appje sturen op 023-2078008. Wie weet komen we elkaar eens tegen… Langs de lijn of op het veld!
 
26-11-2024 Sponsoring