Extra reistijd MHC Purmerend

26-2 Nieuws
Van 1 april tot 1 september 2024 versterkt Rijkswaterstaat de steunpunten van de brug in de A7 over het Noordhollands Kanaal. Rijkswaterstaat verwacht een forse toename van de drukte op omliggende wegen door het omgeleide verkeer. 

Welke hinder leveren deze werkzaamheden op voor autoverkeer?
Tijdens de werkzaamheden blijft de brug beperkt open voor verkeer. Eén weghelft van de brug is open voor verkeer in beide richtingen. De twee rijstroken per rijrichting zijn daardoor smaller. Daarom wordt de maximumsnelheid op de brug teruggebracht naar 70 kilometer per uur. Houd rekening met fors extra reistijd op de A7 en op provinciale en lokale wegen in Noord-Holland.

Bereikbaarheid MHC Purmerend
Toerit en afrit 6 Purmerend-Noord (de afslag richting de velden van MHC Purmerend) blijven tijdens de werkzaamheden open. Houdt rekening met een langere reistijd. 

Toerit 4 Purmerend-Zuid richting Hoorn, toerit 5 Purmerend richting Zaandam en afrit 5 Purmerend vanuit de richting Zaandam tijdens de werkzaamheden afgesloten. Afrit 4 Purmerend-Zuid vanuit de richting Hoorn blijft open. Er worden omleidingsroutes ingesteld.
 
26-2-2024 Algemeen