In gesprek met McDonalds

7-3 Nieuws

Over McDonald’s Pach 
Wij zijn een franchise organisatie van familie Pach met zeven McDonald’s restaurants in Alkmaar, Den Helder, Heerhugowaard en Schagen. Wekelijks bieden de McDonald’s Pach restaurants aan bijna 100.000 gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 700 medewerkers met zorg worden bereid. De gezondheid en veiligheid van gasten en werknemers hebben de hoogste prioriteit. 

In Nederland heeft McDonald’s meer dan 260 restaurants. Het menu is in de loop der jaren voortdurend aangepast aan de wensen van de gasten. Maar de formule is steeds hetzelfde gebleven: een vriendelijke en snelle bediening, producten van hoge kwaliteit, een brandschoon restaurant en een aantrekkelijke prijs. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering, evenals het inzetten van haar schaalgrootte om te verduurzamen.

Waarom sponsor van AMHC?

In veel steden waar we ons bevinden sponsoren we één of meerdere verenigingen. In Alkmaar hebben we verschillende voetbalverenigingen gesponsord. Toen we jullie sponsorverzoek kregen en bij de kennismaking het verhaal hoorden over jullie duurzaamheidsplannen om de groenste vereniging van Nederland te willen worden, dachten we gelijk: dit past ook heel goed bij ons. Als McDonald’s zijn wij ook voortdurend bezig met innoveren en verduurzamen. 

Daarnaast zijn we ook directe buren van elkaar en dat resulteerde al meteen in een mooie partnerschip met elkaar afgelopen september, waarin we samen zwerfafval gingen prikken tijdens de World Cleanup Day. We hopen in de toekomst veel meer maatschappelijke samenwerkingen te kunnen gaan uitrollen en zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. Op naar een mooie partnerschip!

 
7-3-2024 Sponsoring