We kijken terug op een succesvolle Streethockey Clinic op za 30 maart jl.

6-4 Nieuws
Wat een verschil met za 30 maart jl.. Van de fotograag mogen we zelf extra kleur erbij denken, zo'n grijze dag troffen we tijdens de Streethockey Clinic. Maar minder enthousiasme bij de deelnemers? Geenszins.

Het aantal inschrijvingen liep uiteindelijk op naar 80+. We hadden al hulp van Michiel, Reinout, Floris, Lourens, Rogier en Steven, 6 Heren 1 spelers, maar door de extra hulp van 2 ouders, Femke Busink en Casper Stork, konden er nu 8 groepen worden gevormd van max. 10 kinderen. Top!

De mannen van het Streethockeyteam waren 's morgens op tijd aanwezig en zetten een parcours uit op Veld 2. En om 10:30 uur konden we van start.
Hoe dit eruit zag, zie je in het AMHC-FOTOALBUM. Maarten Waardenburg maakte van deze ochtend een fotoverslag.

Ook de bar was met hulp van Ruud Barsingerhorn en een ouder van Leonore Nadels en Pepijn Striekwold geopend. Een warm en droog kopje koffie voor de meegekomen ouders.
Na afloop stond beneden bij het veld voor iedereen wat te drinken klaar en gingen we door met een volgende activiteit: het uitreiken van de medailles.

Lees hierover op de website..
.
=================
Indian Maharadja, 
de fabrikant van ons tenue, biedt onze jeugdleden op de vrije Paaszaterdag gratis de Streethockey Clinic aan.

Wanneer: za 30 maart 2024 van 10:30-12:00 uur
Voor wie: jeugdleden 8-16 jaar
Door wie: Team Streethockey 

Lijkt het jou leuk om deel te nemen?
Schrijf je dan snel in, want er zijn 75 plaatsen beschikbaar.
Voor MO12-6, het team, dat de meeste loten verkocht van de Grote Clubactie, zijn de eerste 16 plaatsen gereserveerd.

> Inschrijfformulier  GESLOTEN - aantal deelnemers bereikt

Tijdens de clinic nemen de Trainers van Team Streethockey een groep tot 75 personen mee in de wereld van streethockey. 
In een circuittraining doorlopen de deelnemers in kleine groepjes verschillende streethockey-oefeningen. Door middel van deze uitdagende oefeningen leren de deelnemers van een clinic de gaafste streethockey-tricks, -challenges en -battles kennen. 

Onze trainers doen actief mee en motiveren iedereen om de coolste tricks onder de knie te krijgen. Spel en plezier staan hierbij centraal. Onder begeleiding van de verschillende trainers dagen deelnemers zichzelf en elkaar uit met hun nieuwste skills. 

Natuurlijk mag een demo van Team Streethockey tijdens deze streethockey clinic niet ontbreken, in combinatie met stoere muziek worden de coolste tricks geshowd door de profs van Team Streethockey.
 
6-4-2024 Algemeen