Doe mee met onze Voedselbankactie op 20/21 april as.

18-4 Nieuws

Onze club doet ook dit jaar weer mee aan de voedselbankinzamelingsactie in april en we kunnen jouw donatie en hulp goed gebruiken! Middels het doneren van houdbare producten die je thuis hebt of gekocht hebt en inlevert op de club in de kratten van de Voedselbank.

Waarom voedselbankactie en wat houdt die in?

April blijkt voor voedselbanken in Nederland een uitdagende maand, omdat de voorraad aan boodschappen, eerder opgebouwd rond de feestdagen in december, tegen die tijd vaak is uitgeput. Daarom slaan wij, samen met de KNGU, KNHB, NGF, Atletiekunie, Nevobo, KNKV, NOC*NSF de handen ineen om houdbare producten in te zamelen.

Hoe doet de AMHC mee?

Net als vorig jaar zullen er in 2 weekenden in april kratten staan bij ‘de Voedselbanktafel in het clubhuis om houdbare producten in te zamelen. De weekenden zijn: 13/14 & 20/21 april!

Jouw team doet toch ook mee en draagt bij door producten te doneren. 💙 


Waarom doet de AMHC mee?

Het is een mooie kans om onze club te laten schitteren en hulp te bieden aan mensen in onze regio die het nodig hebben. We maken echt een verschil en versterken onze band met de lokale voedselbank en andere partners, zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deelname aan de voedselbankactie versterkt het gevoel van verbondenheid en trots binnen onze club.

 
18-4-2024 Algemeen