Club van 100

7-6 Nieuws

Eerst wat geschiedenis:


Op initiatief van destijds voorzitter: Jos de Moel, werd met het honderdjarig bestaan van de AMHC in 2012 de "Club van Honderd” opgericht. 

 

De bedoeling was, om met de hiermee binnen te halen gelden, onze jeugd een bijzond goed en aantrekkelijk opleidingsniveau te bieden! En verder tegemoet te komen aan speciale wensen van het bestuur. Altijd in gezamenlijk overleg.

 

Middels 4 jarige contracten. ( De club is ANBI gecertificeerd) kwamen er een twintigtal leden bij onze Club van Honderd.  De meeste waren: oud-spelers en oud-bestuurders. Vele jaren bleek dit een trouwe groep te zijn en groeide de groep uit met nog een aantal nieuwe leden. Zij troffen elkaar bijna elke zondag langs het veld of op de tribune. 

Enkele jaren geleden bedacht men dat de titel: "club van vrienden” eigentijdser  zou zijn…. In 2023 zijn we echter weer terug gegaan naar de oorspronkelijke naam: Club van Honderd.

 

Inmiddels is onze Club van Honderd  een beetje uitgedund…… dus de hoogste tijd om  hier iets aan te doen. Wij willen zeker twee / drie ( of meer) keer zo groot worden. Tenslotte is de AMHC van oorsprong een echte familieclub met een grote jeugdafdeling en die jeugd  gunnen we toch een heerlijke hockey-tijd met  maximale sportieve begeleiding?


Dus gaan we:

  1. Ons beter kenbaar maken bij de AMHC-leden. 
  2. Een oproep doen aan alle ouders en/of familie, (ooms en tantes, opa’s en oma’s ….) vrienden en bekenden van onze jeugd- en senior-leden om zich bij ons aan te sluiten.

Laten wij de naam van de AMHC  als  mooie, gezellige, familieclub waarmaken! En sluit je aan bij de Club van Honderd van de AMHC!


Om deze aansluiting eenvoudiger te maken, is er nu de mogelijkheid om: niet alleen aan te melden middels contracten van min. 4 jaar; maar gewoon per jaar met een start van minimaal € 200.-

Onze naam: "Club van Honderd” geeft al onder meer aan, dat ieder met steeds een €100 zijn gift kan opwaarderen.  We hebben al een paar mooie donateurs in ons midden.

 

Als tegenprestatie zijn jullie altijd van harte welkom op de AMHC. Kom b.v. op zondag gezellig met ons meekijken naar H1 of D1. Meld je bij de bar en we ontvangen je met open armen.

 

Op de donderdag voorafgaand aan een "thuisspeelzondag” krijg je een AMHC Service Bulletin in de mail met de laatste info over de eerste teams en jeugd, die er dat weekend toe doen. Je bent dan helemaal op de hoogte. Dat kijkt immers nog prettiger!

 

Opgave en vragen bij de coördinator: Marijke Schouten [email protected]

Of tel. (voor meer informatie)  06-310 43 593

 

Met vriendelijke en vooral sportieve groet van de,

"Club van Honderd van de AMHC”.

 
7-6-2024 Algemeen