Van het Bestuur - 2021-12-06

7-12
Het weekend in het kort
Het was een bewogen weekend! Enerzijds was natuurlijk pakjesavond en aan de andere kant zijn de eerste zaalwedstrijden gespeeld. Wij kijken terug op een geslaagd zaalhockey weekend. Het is immens lastig om in deze tijd een dergelijke competitie goed van de grond te krijgen. Zalen huren, teams informeren en rekening houden met de Corona problematiek. Toch is onze commissie hierin goed geslaagd! Dank Liesbeth en Bianca!

Verder heeft Lynsey van den Akker samen met jullie weer een groot succes geboekt met de Grote Clubactie! Zie later meer. Lynsey bedankt voor jouw inzet!!!

In deze nieuwsbrief verder aandacht voor: Veld 2, ons Terriers fusie team en pepernoten voor een goed doel!

O ja: Nic Hoes stelt zich voor. Onze kandidaat penningmeester.

Fijne week verder!

groet,
Willem
Planning!
Onze planning
  • 1 dec t/m 13 feb: zaal- en wintercompetitie
  • 16 januari start Hockeyschool/Funkey
Belangrijke data
  • 13 december ALV
Zaal trainingen
De actuele planning voor zaaltrainingen staan hier
Zaalhockey informatie
Wij zullen deze week meer informatie publiceren over zaalhockey. Houdt de site of app in de gaten.
Nic Hoes stelt zich voor!
Nic Hoes kandidaat penningmeester AMHC. Met eer en genoegen wil ik me beschikbaar stellen voor de functie van penningmeester in het bestuur van onze mooie AMHC. In het verleden heb ik erg mooie herinneringen gemaakt op de AMHC, waaronder de ontmoeting met mijn huidige vrouw! Hockey is altijd mijn sport geweest en reeds hockeyen mijn 3 kinderen ook op de club. Met mijn achtergrond als register accountant hoop ik als penningmeester mijn steentje bij te kunnen dragen. Maar ook als bestuurslid wil ik het plezier in hockeyen voor iedereen op de club verder stimuleren.

Hopelijk tot snel op de AMHC.
Update Veld 2: Goed nieuws!
Ons "waterveld" wordt een echt waterveld! Afgelopen juni is ons veld 2 erg beschadigd geraakt na een hevige regenbui: het was een echt waterveld geworden. Alkmaar Sport heeft ons laten weten dat de onderlaag van veld 2 wordt vervangen door een shockpad ondermat (dempende laag) met daarop een waterveld. 

In verband met de voorbereiding van de aanbestedingsprocedure is de verwachting dat medio april met de werkzaamheden wordt begonnen. De exacte planning komt naar verwachting in maart.
Het werk zal ca. anderhalve maand in beslag nemen waarbij nog geen rekening is gehouden met tegenvallende weersomstandigheden.

Wilt u meer informatie? Mail dan naar 
[email protected]
Zaalhockey trainingen
De grote Clubactie is weer een groot succes! Ieder jaar doen wij weer mee met de Grote Clubactie en wij hebben dit jaar €6670,20 opgehaald🎉🍾!! Dat is €2098,40 meer dan vorig jaar. En daar willen we jullie allemaal heel hartelijk voor bedanken!
Pepernoten naar een goed doel!
Sinterklaasviering bij Funkey en Hockeyschool was afgelast. Afgelopen week brachten wij dan ook alle bakjes met pepernoten naar de Voedselbank. We hopen, dat nu andere kinderen er lekker van gesnoept hebben.
JA2.... herfstkampioen
En dat is een bijzondere kampioen! JA2 is namelijk een fusie team met de Terriers! Begin van dit seizoen hebben wij in overleg met de Terriers deze twee JA teams samengevoegd en zij hebben elkaar helemaal gevonden!

Gefeliciteerd mannen! Zo zien wij maar: een fusie met de Terriers kan ook in het klein :)
 
7-12-2022 Van de voorzitter