Van het Bestuur - 2021-12-13

14-12
Het weekend in het kort
Heeft iedereen gezien hoe Max gisteren wereldkampioen is geworden? Wat een spectaculaire finale van dit seizoen. Ook in de zaal was er veel spektakel, echter niet altijd met positief resultaat... Ik denk dat wij allemaal weer moeten wennen. Hopelijk gaat het aankomend weekend beter.

Enkele teams hebben ook een manier gevonden om de wedstrijden live te streamen, zodat iedereen toch kon meegenieten. Ook interesse om dat te doen? Je kan bijvoorbeeld gebruik maken van deze dienst

In deze nieuwsbrief verder aandacht voor: de nieuwe zaalplanning staat online, w
intertrainingen (buiten) voor de 6E-, F-jeugd en Beginnersgroep en AMHC verloot enkele kaarten voor de voorstelling Apennoten.

O ja: De ALV is vanavond online! Een uitnodiging volgt.

Fijne week verder en misschien tot vanavond!

groet,
Willem
Planning!
Onze planning
  • 1 dec t/m 13 feb: zaal- en wintercompetitie
  • 16 januari start Hockeyschool/Funkey
Belangrijke data
  • 13 december ALV
Zaal trainingen
De actuele planning voor zaaltrainingen staan hier
Online ALV
De ALV vanavond zal online plaatsvinden. U ontvangt een uitnodiging vandaag.
Zaalhockey update!
De nieuwe zaalplanning staat online! Zoals wij vorige week hebben laten weten, is het een grote uitdaging om de trainingen georganiseerd te krijgen. Wij hebben daarom een speciale pagina op onze site gezet. Hier staat de meest actuele planning op!

Daarnaast hebben wij ook 2 aparte pagina's gemaakt met aanvullende informatie voor:
Wintertrainingen in januari!

De planning staat in de HC Alkmaar app (na inloggen) voor de 6E-, F-teams en Beginnersgroep. Alle 6E- en F-teams krijgen een training buiten. In grote lijnen staat het ook in de algemene agenda op www.amhc.nl.

  • Januari: 6E-, F-teams en Beginnersgroep woensdag 12, 19 en 26
  • Februari: 6E-, F-teams en Beginnersgroep woensdag 2, 9 en 16


Kleed je warm aan!
Het kan erg koud zijn in de wintermaanden. Wij adviseren om een dikke trui of een thermo aan te doen in plaats van een winterjas. Een regenjas is ook handig voor in de hockeytas. Verder mogen de kinderen handschoentjes aan met grip. 

MidWinterCompetitie (MWC)
De teams, die zich hebben opgegeven, krijgen alle informatie in januari te horen.

Apennoten in 't IJkgebouw

Apennoten in Alkmaar! Apennoten, je kent het programma misschien wel van Zapp, komt naar 't IJkgebouw met een kist vol liedjes! Deze voorstelling wil je niet missen. 

Zondag 9 januari vanaf 11.30 uur

Leeftijd: 3 t/m 7 jaar

De voorstelling is helaas uitverkocht, maar AMHC heeft enkele kaarten bemachtigd en verloot 10 kaarten onder de inschrijvers.

Ja, leuk! Ik heb interesse!

Over Apennoten
Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Precies dezelfde doelgroep dus als van Zoveel Kleuren! Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een ontzettend interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

 
14-12-2022 Van de voorzitter