Van het Bestuur - 2022-01-07

7-1

van uw voorzitter

 

Beste ouders, 

Allereerst nog de beste wensen allemaal voor 2022. Dat het een mooi en sportief jaar mag worden en dat wij snel weer "normaal” kunnen hockeyen. 

Afgelopen maandag werd duidelijk dat wij in ieder geval weer buiten mogen hockeyen tot 20.00u in de avond. Helaas is binnensporten nog niet mogelijk en ziet het ernaar uit dat het zaalhockeyseizoen wordt afgelast. Maar niet teveel getreurd. Sporten en bewegen zijn belangrijk en daarom gaat er vanaf volgende week woensdag buiten worden getraind door onze jeugd. De zaal is immers verboden terrein verklaard. En als het niet linksom kan, dan rechtsom! Buiten mag immers wel gesport worden. 

Wij gaan vanaf volgende week op teamniveau reguliere 'veld'-trainingen organiseren op de club. Voor ieder jeugdteam is er op maandag, dinsdag of woensdag een dag en een tijd vastgelegd. Dit komt met ingang van vandaag beschikbaar in de HC Alkmaar-app + website (na inloggen).

We zijn verder aan het bekijken of er ook een weekendprogramma mogelijk en gewenst is. Indien dat wordt opgestart, brengen we u daarvan met passend enthousiasme op de hoogte.

Namens het bestuur, wens ik jullie veel hockeyplezier.

Marcel Ooms

PS1. Zorg voor gepaste kleding!
PS2. De geplande wintertrainingen (6e, F jeugd, hockeyschool/funkey en de beginnersgroep) veranderen niet

 

 

 

 

Facebook

Twitter

Link

Website

 

 

Copyright © 2022 AMHC, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:

AMHC

Olympiaweg 12

ALKMAAR, Noord-Holland 1816 MJ

Netherlands


Add us to your address bookWant to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 
7-1-2022 Van de voorzitter