Van uw redactie -18-09-2022

19-9
Van uw redactie

Het hockeybedrijf begint weer te lopen! Volgens mij is iedereen weer enigszins gewend aan het weekendritme. Zaterdag had ik weer fluitdienst: even navragen wat de regels zijn, fluitje controleren en ook een regenjas aan (geen overbodige luxe dit weekend). Het was een mooi potje Alkmaar J012-1 tegen Haarlem.

Je merkt dat langzaamaan het spel wat fysieker wordt en je als scheidsrechter scherper moet zijn en "harder" moet optreden. Een ware kunst!!! Voor diegene die wat meer willen leren daarover organiseert AMHC op 23 en 30 september spelregelavonden (zie onder). 


Verder in deze nieuwsbrief: De ALV is morgen (19 september), AMHC doet nog steeds mee met Rabo Clubsupport, een wist je datje en M018-1 zijn voortvarend begonnen.

Fijne zondag nog!

groet,
Willem

PS. Ruud zoekt nog mensen voor achter de bar. Zie ook dit bericht.

Belangrijke data!
  • 19 september ALV
  • 23 september spelregelavond (11-tal)
  • 30 september spelregelavond ( O8, O9 & O10)
  • 3 oktober scheidsrechtersexamen
  • 8 oktober praktijktraining
De jaarplanning is te vinden op de website.
Spelregels!
Op 23 september organiseert AMHC een spelregelavond om 19.30 uur. Erbij zijn? Stuur een bericht naar [email protected].
Een sterk begin van het seizoen!

De meiden onder-18-1 (A1) zijn sterk aan het seizoen begonnen. De eerste drie wedstrijden thuis in de landelijke voorcompetitie zijn gewonnen. Hopelijk belooft dit veel goeds voor de aankomende drie uitwedstrijden tegen; Nijmegen, Boxtel en Oosterbeek. De meiden hebben als doel om kampioen te worden in de voorcompetitie om zo direct een plaats te bemachtigen in de super A poul. Op naar de volgende overwinning!

Groetjes,
Roosmarijn van der Voort (captain MO18-1)

Keepers (nogmaals) opgelet!
(Wissel)keeperstraining voor O9 en O10! Woensdag 14 sept start de keeperstraining voor de (wissel)keepers uit de O9 en O10. De keeperstraining is 16:30-17:15 op veld 3. Twee keepers uit de O14/16-jeugd (Suze en Janien) hebben aangeboden om deze keeperstraining te verzorgen. 

Helaas is het niet mogelijk om dit moment in de HC Alkmaar-app te plaatsen, maar het staat wel in het algemene schema op de website. Jullie dienen zelf de keeper van de week aan te wijzen en deze naar de training te sturen. 

De training duurt 45 minuten. De keepers dienen zich voor de start van de training zelf (of met hulp van een ouder) om te kleden. 

PS. Wanneer de wisselkeeper een vaste keeper wil worden kunnen zij dit aangeven via coö[email protected]
Keepersshirts! Op verzoek heeft AMHC dit jaar ook een keepershirt in de aanbieding. Jullie kunnen een shirt bestellen via deze link. Er wordt dan een mooi AMHC keepersshirt gemaakt. 
Rabo ClubSupport 2022

AMHC doet mee met Rabo ClubSupport: Goed voor jouw club & geweldig voor de samenleving. Wil jij als Rabobank lid ook jouw stem uitbrengen op AMHC? Stem via de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport

Wist je dat?
  • Er dit seizoen een AMHC team voor het eerst op hoofdklasse niveau speelt...!?  
  • En dat ze zowaar de 1e pot daarin gewonnen hebben... (helaas vandaag verloren)
  • en dat ze over 1 week weer thuis spelen... 
 
19-9-2022 Van de voorzitter