Sponsor: In gesprek met Sanitair Design Center

21-1 Nieuws

Even voorstellen: 

"Hoi, ik ben Maurice Schouten, ondernemer, sportliefhebber, trotse vader, en sinds ongeveer twee jaar eigenaar van Sanitair Design Center. Dit is een sanitair showroom waarmee we ons met name op het midden- en hoge segment richten. Bezoekers vinden hier inspirerende badkameropstellingen in diverse stijlen, voorzien van producten van luxe designmerken zoals Gessi, Inbani, Antonio Lupi, Axor en Porcelanosa. 

 

Wat ons onderscheidt van andere sanitairzaken is onze exclusieve dealerschap en de aandacht die we besteden aan de samenstelling en vormgeving van badkamers. Zo bestaat uit ons team uit diverse interieur designers en werken we van badkamerstijl naar gedetailleerd 3d-ontwerp, die klanten echt kunnen ervaren met een virtual reality tour. En dat maakt het extra leuk om samen de klant een badkamer te realiseren die de verbeelding van de klant overtreft."  

 

Waarom sponsor van AMHC? 

"Ik ken AMHC goed, omdat zowel ikzelf lid ben geweest en mijn ouders nog steeds lid zijn. Het AMHC-clubgevoel is mij dus met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten. Nu moet ik er wel bij vermelden dat ik zelf zeker niet de carrière bij AMHC heb gehad die mijn ouders wel hadden. Zij zijn namelijk hun hele leven bij de club betrokken geweest, wat bij mij minder het geval is. Bijkomend voordeel is dat er bij AMHC misschien wel nieuwe klanten van Sanitair Design Center rondlopen 😉. Daarom nodig ik alle leden graag uit om eens in onze showroom in Alkmaar binnen te lopen." 

 

Heb je zelf wat met hockey? 

"Zeker, vooral tijdens de Olympische Spelen kijk ik met extra aandacht naar hockey. Als voormalig hockeyer kijk je toch net iets anders naar het spel. Hoewel ik zelf een korte periode heb gehockeyd, ben ik toch meer gaan genieten van andere sporten. Desondanks waardeer ik het club- en teamgevoel dat ook bij AMHC aanwezig is. Ik denk dat dit voor elk kind waardevol is om te ervaren.” 

 

Wat wens je de leden van AMHC toe?   

"Naast een prachtige badkamer wens ik alle leden veel sportplezier en vooral een goede gezondheid toe. Sporten zonder blessures is namelijk het mooiste wat er is. Tot slot hoop ik dat iedereen op het veld fijn met elkaar omgaat, zowel teamgenoten, tegenstanders als de ouders langs de kant.”

 
21-1-2024 Sponsoring