In gesprek met Tree11

28-1 Nieuws

Waarom hebben we ervoor gekozen om sponsor te worden van AMHC?

Onze missie is om lifestyle en beweging in Alkmaar en omgeving te verbeteren. We streven ernaar de hele regio positief te beïnvloeden, niet alleen op sportief gebied. Als lokale ondernemers ondersteunen we graag andere bedrijven uit de regio, zodat we allemaal kunnen profiteren. Dit houdt de connecties kort en zorgt ervoor dat we altijd op elkaar kunnen rekenen. 

AMHC was voor ons een logische keuze. Als vereniging die zich inzet voor lifestyle, vriendschap en verbetering, op slechts een steenworp afstand van onze locatie, kunnen we elkaar op gebieden ondersteunen die voorheen niet mogelijk waren.

Heb je zelf affiniteit met hockey?

Mijn achtergrond omvat het CIOS en het ALO, waar ik tijdens mijn sportlessen veel in aanraking kwam met hockey. Hoewel ik zelf nooit bij een hockeyclub heb gezeten, ben ik breed geïnteresseerd in sport. Ik vind hockey een prachtige sport en heb veel waardering voor teamsport, waar je altijd op elkaar kunt rekenen.

Wat wens je de leden van AMHC toe?

Aan alle leden van AMHC wens ik de beste trainingen, veel succes bij wedstrijden, maar bovenal hoop ik dat iedereen met plezier blijft hockeyen en nog vele jaren van deze geweldige sport kan genieten!

 
28-1-2024 Sponsoring