In gesprek met Volvo

14-4 Nieuws
Kan jij jezelf en je bedrijf voorstellen?
Ik ben Josine Pelt. Werkzaam bij Ton van Kuyk als Sales & Marketing Director Volvo. Ik werk overkoepelend voor de diverse vestigingen. Zelf ben ik het meest te vinden in Alkmaar bij onze vestiging op de Robbenkoog 6. Ik woon in Bergen en kom dan ook regelmatig langs het terrein van AMHC.

Waarom zijn jullie al jaren sponsor AMHC ?
Dat heeft twee kanten. Enerzijds is Volvo Nederland heel actief met de hockeysport. Daar loopt al vele jaren de bekende actie: "koop een Volvo en wij doneren €1000,- aan jouw hockeyclub”. Anderzijds zijn wij van Ton van Kuyk graag verbonden met sport en talent in de regio. Daarom zetten we deze nationale actie regionaal door. AMHC is een grote en opvallende club. Daarnaast sluiten onze doelstellingen op elkaar aan en is dat ook de reden dat de samenwerking nog steeds heel waardevol is. 

Heb je zelf wat met hockey?
Ik heb zelf geturnd, waardoor ik op jonge leeftijd al een enorme affiniteit kreeg met sport. Daarnaast ken ik veel mensen bij AMHC en de gezellige familiesfeer is mij bekend. In onze samenwerking voelen wij dat er veel ambitie is. Echt heel knap hoe actief jullie zijn. Dat werkt! Op deze manier versterken wij elkaar. Toen bijvoorbeeld AMHC afgelopen jaar waarmaakte "de groenste club van NL” te willen zijn, was dat voor ons bevestiging dat wij een nog betere match hebben.

Wat wens je leden AMHC toe? 
Vanzelfsprekend wensen wij van Ton van Kuyk alle leden een fijne sport toe. Vanuit ons oogpunt als Volvo merk hebben wij paar speerpunten: 
1) Maakt uw leven gemakkelijker;
2) Onze toekomst is elektrisch en dynamisch;
3) Bescherm wat belangrijk is. Dat willen wij elke dag bewijzen.
 
14-4-2024 Sponsoring